Flere menupunkter

Da ansøgningsfristen til kvote 1 er overskrevet, skal du klikke videre til denne side, hvor du kan søge ind på vores uddannelser.

_____________________________________________________________________________________

SIMAC udbyder følgende uddannelser til studiestart i august 2019:

Du skal oprette din ansøgning på www.optagelse.dk og vælge en af uddannelserne:

Skibsofficers- eller skibsføreruddannelsen:
Søger du ind på uddannelsen anbefaler vi, at du har indgået en uddannelsesaftale med et godkendt rederi inden studiestart.
Du kan også søge ind på uddannelsen uden rederikontrakt. Her vil Danske Rederiers praktikkontor hjælpe dig med at finde en praktikplads til søs, når du er startet på studiet. På www.blaapraktik.dk kan du oprette en profil og se, hvilke rederier, der har ledige pladser.

Maskinmesteruddannelsen:.
Søger du ind på uddannelsen skal du søge ind via optagelse.dk og vedhæfte de relevante bilag.

Selvom du først er færdig med din gymnasiale uddannelse eller lignende til sommer, er det en god idé at oprette din ansøgning allerede nu.

Du kan løbende, og indtil 5. juli kl. 12.00, opdatere din ansøgning på optagelse.dk med eksamensbeviser eller andet dokumentation, som du måske ikke har klar endnu.
Hvis du har et eller flere kurser, som måske kan give merit i uddannelsen, er det vigtigt, at du også uploader disse kursusbeviser. Så vurderer SIMAC, om der er fag, du ikke behøver at deltage i. Det kan f.eks. være et førstehjælpskursus, brandkursus, arbejdssikkerhedskursus o.l.

Eksamensbeviser uploades ofte automatisk til optagelse.dk af dit gymnasium eller lignende. Men det er dit ansvar at sikre, at det er uploaded. Ellers skal du selv sørge for at uploade en kopi inden ansøgningsfristen.

Ønsker du at tage maskinmesteruddannelsen med praktik til søs anbefaler vi, at du har indgået en uddannelsesaftale med et godkendt rederi inden studiestart.
Du kan også søge ind på uddannelsen uden rederikontrakt. Her vil Danske Rederiers praktikkontor hjælpe dig med at finde en praktikplads til søs, når du er startet på studiet. På www.blaapraktik.dk kan du oprette en profil og se hvilke rederier, der har ledige pladser.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2019 kl. 12.00.
26. juli sender SIMAC svar på til alle ansøgere på mail.


Maritimt Adgangskursus
 kan du søge ind på ved at udfylde dette ansøgningsskema her på hjemmesiden, vedhæfte de relevante bilag og sende det til mail@simac.dk.

Du kan ligeså sende ansøgningen med posten til:
SIMAC
Studieadministrationen
Graaesvej 27
5700 Svendborg

Ansøgningsfrist for Maritimt Adgangskursus: 24. juni 2019 kl. 12.00.
Vi forventer at sende svar på ansøgninger til Maritimt Adgangskursus i slutningen af juni måned.