Flere menupunkter

Tag i studiepraktik på SIMAC

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med uddannelserne til maskinmester, skibsfører eller skibsofficer? Det er snart tid til at ansøge til dette års studiepraktik, og hvornår ikke prøve en af de uddannelser, der har den laveste arbejdsløshed i Danmark? Lønnen som færdiguddannet er tilmed rigtig god.

Vi tilbyder:

Ansøg din studiepraktik på SIMAC på www.studiepraktik.nu

Ansøgningsperiode: 7. – 12. september

Praktik: 25. – 27. oktober

SIMAC serverer gratis frokost alle dage. Vi har et begrænset antal gratis overnatningsmuligheder, som du søger sammen med din praktik. Ellers findes der masser af billige overnatningsmuligheder i Svendborg.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nana Høgsland på tlf. 72215509 eller nah@simac.dk

 

Et lille udpluk fra spørgeskema-evalueringen sidste år:

“Genialt koncept. Fortsæt det gode arbejde”            “Har kun masser af ros, genialt sammensat program”        

“Forløbet var meget gennemført, og en super oplevelse hvor lærere, studerende og alle andre var meget imødekommende”

“Jeg synes, at det var rigtig fedt at få lov til at opleve, og jeg håber at det er noget som i bliver ved med at arrangere. Det hjalp mig rigtig meget med at finde ud af hvad jeg vil efter gymnasiet”

“SIMAC gjorde alt rigtig godt, og det var et utroligt lærerigt ophold. Søde og rare mennesker til at fortælle og følge en. Det var rigtig godt, og ikke mindst at alle man hørte fra havde oplevet det samme, måske bare anderledes. Rigtig fedt. Og det gælder selvfølgelig Mærsk også, virkelig godt gået.”