SVENDBORG INTERNATIONAL MARITIME ACADEMY
SIMAC

SIMAC Training

SIMAC Training

SIMAC Training er en af Danmarks førende udbydere af kurser indenfor den maritime og maskinmesterrelaterede branche. Gennem vores mange års erfaring med afholdelse af kurser, har vi har opbygget et solidt kendskab til efter- og videreuddannelse indenfor de maritime og tekniske områder.

 

Vi er en del af Danmarks førende maritime uddannelsescenter SIMAC og er derigennem hele tiden opdaterede på den nyeste både faglige og pædagogiske viden og praksis. Vi har et tæt samarbejde med mange private og offentlige virksomheder og kender de offentlige krav og erhvervslivets behov.

 

SIMAC Trainings kerneområder er kurser og kompetenceudvikling indenfor:

·         Automation

·         Maritime sikkerhed og lovgivning

·         Uddannelse for lodser

·         Simulatortræning

 

Vi tilbyder også mulighed for assessment og generhvervelse af sønæringsbevis.

 

Udover standardkurser tilbyder vi skræddersyede kurser. Vi designer gerne kurser og konsulentydelser med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

 

SIMAC Training er med til at skabe de kompetencer, som den maritime branche skal leve af. Den forpligtigelse tager vi meget seriøst, og det gør et kursus hos SIMAC Training til den bedste investering.

 

 

Del på facebook
Print side
Professionel ny hjemmeside SIMAC Graaesvej 27 DK-5700 Svendborg Tlf. +45 72 21 55 00 SE nr. 25 78 70 72 EAN 5798000023185 mail@simac.dk