Flere menupunkter

SIMAC’s bibliotek – Open Learning Center, i daglig tale OLC, finder du på 1.sal på Graaesvej 27. Her er der både bibliotek, nyhedsrum og grupperum. I nyhedsrummet kan du finde tidsskrifter, aviser og online adgang til forskellige fagfora, og i biblioteket er der bøger, andre materialer relateret til undervisningen samt opslagsværker indenfor de maritime og tekniske områder.

Mangler du inspiration, hjælp til informations- eller litteratursøgning eller fremskaffelse af materialer, er du altid velkommen i OLC. Vi hjælper gerne med at finde den viden, du skal bruge, enten i vores egen samling eller på et af de andre biblioteker, vi samarbejder med.

Hvem kan låne?

Alle kan låne materialerne i samlingen. Lånere udenfor SIMAC henvises til bestilling gennem www.bibliotek.dk. Det er kun SIMAC’s studerende, undervisere og kursister, der har adgang til OLC.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 13.30

Mandag til torsdag kl. 13.30 – 16.00 er der studerende på vagt i biblioteket. De hjælper gerne med spørgsmål til opgaver og lektier, og her kan du også låne klassesæt og bådnøgler.

Kontakt

Bibliotekaren: olc@simac.dk

Biblioteksassistenter: bib-ass@simac.dk

Tlf.: 72 21 55 30 (hverdage 8-14)