Flere menupunkter

1. Hvad er SIMACs Alumner?

Sagt meget lavpraktisk, så er SIMACs Alumner en klub for studerende, der har gået eller går på SIMAC.

2. Hvem kan være med?

Alle tidligere studerende fra SIMAC, uanset hvornår de blev færdige. Nuværende studerende på SIMAC er også meget velkomne i SIMACs Alumner.

3. Hvorfor skal jeg være med?

Det du får ud af, at være med i SIMACs Alumner er, at du blandt andet kan:

Holde dig opdateret om nyheder, job osv. både på SIMAC og blandt dine tidligere studiekammerater.

4. Hvad laver SIMACs Alumneforening?

Flere gange om året inviterer vi medlemmerne af SIMACs Alumner til forskellige faglige og sociale arrangementer. Du kan se beskrivelser og billeder fra de tidligere arrangementer her, og hvilke kommende arrangementer, vi har under opsejling her.

5. Hvorhenne holdes arrangementerne?

SIMACs Alumner arrangementer holdes som udgangspunkt på SIMAC. Vi skal dog ikke afvise, at der kan afholdes arrangementer andre steder i landet. Har du en god idé, så send den endelig til alumne@simac.dk.

6. Hvad koster det at være med i alumneforeningen?

Det er gratis at være medlem af SIMACs Alumner. Langt de fleste af vores arrangementer er også gratis, og skulle der være et enkelt, som kræver en form for brugerbetaling, så fremgår det tydeligt af invitationen.

7. Hvordan bliver jeg medlem?

Du kan blive medlem ved enten at sende en mail med dit navn og din private mail (så vi også kan få fat i dig, når du er færdig på SIMAC eller forlader dit job) til alumne@simac.dk eller melde dig ind i LinkedIn-gruppen SIMACs Alumner.

8. Hvorfor skal jeg være med i LinkedIn-gruppen?

I LinkedIn-gruppen SIMACs Alumner modtager du ikke bare en mail, når du bliver inviteret til arrangementer. I gruppen kan du se, hvem der ellers deltager af studiekammerater. Du kan se, hvem der arbejder hvor og med hvad og måske få hjælp til eller selv hjælpe med faglige, karrieremæssige ting. Det er et sted specielt for tidligere og nuværende SIMAC-studerende, hvor I kan snakke socialt og fagligt på kryds og tværs.

Læs mere om LinkedIn-gruppen SIMACs Alumner her.

10. Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg vil spørge om noget?

Har du et spørgsmål eller et forslag til alumneforeningen, så send en mail til alumne@simac.dk.