PLC - Feldbus og SCADA

Formål og kursusindhold:

Kurset i PLC, Feldbus og SCADA teknologi kvalificerer kursisten til at anvende Feldbus netværk ved dataudveksling i distribuerede I/O-systemer med Profibus/Profinet.

At opnå teoretisk og praktisk viden til vedligeholdelse, fejlfinding, dataudveksling og opsætning af interfaces i industrielle automationsløsninger samt SCADA.

Efter gennemførelse af kurset har kursisten en viden om af PLC´ere i netværk. Endvidere opnås forståelsen for de grundlæggende principper ved konfigurationen af feldbussystemer og operatørpaneler og kan foretage programændringer og fejlfinding i industrielle automationsløsninger med distribueret I/O.

Kursets formål er at arbejde med PLC både teoretiske og praktiske øvelser. Læringsmetoden er praktiske “hands-on” øvelser i grupper af to personer. Øvelserne knytter teori og praksis sammen.

Kurset omfatter følgende emner:

Adgangskrav/målgruppe:

Kurset i PLC, Feldbus og SCADA henvender sig til servicepersonale og ansvarlige, som er involveret i betjening, vedligeholdelse, problemløsning eller drift af distribueret Automation.

Deltagere på kurset skal enten have gennemført kurset PLC i Maskinstyring eller på anden måde have tilegnet sig tilsvarende kompetencer.

Kursuskalender

Dato Varighed Pris Tilmeld
Forespørgsel
Forespørgsel
  • SIMAC Training
  • Graaesvej 27
  • 5700 Svendborg
  • Mail: training@simac.dk