PLC i maskinstyring

Formål

Kurset Project Logic Controller – PLC i Maskinstyring giver kursisten viden og forståelse af de grundlæggende PLC principper.

Kursisten lærer, hvordan et basis PLC-system er bygget op, hvordan man bruger programmerings-værktøjer m.m. Kursisten får derigennem en bred introduktion til maskinstyring og kompetencer i forhold til drift, vedligehold og fejlfinding i integrerede kontrolsystemer.   

Målsætninger

Efter kurset kan kursisten anvende programdokumentation, programmere en PLC ved hjælp af programmeringsoftware, fejlfinde og udføre SAT (System Acceptance Testing) og FAT (Factory Acceptance Test).   

I løbet af kurset vil kursisten endvidere blive introduceret til Fieldbus-systemer og PLCer på netværk samt datakommunikation.

Målgrupper

Kurset i PLC i Maskinstyring henvender sig til maskinmestre, ingeniører, elektrikere og andre faggrupper, der arbejder med PLC.

Læringsmetoder

Kurset er et praktisk orienteret grundkursus, hvor læringen foregår i en kombination af grundlæggende teori og mindre ”hands on”-øvelser i grupper af to personer. Opgaverne vil tage udgangspunkt i deltagernes daglige arbejdsopgaver.

Indhold

Kurset omfatter følgende emner:

Kursuskalender

Dato Varighed Pris Tilmeld
Forespørgsel 8295 DKK
Forespørgsel
  • SIMAC Training
  • Graaesvej 27
  • 5700 Svendborg
  • Mail: training@simac.dk