Regulering i SRO anlæg

Formål

På kurset Regulering i SRO anlæg får kursisten et grundigt kendskab til de praktiske og teoretiske emner omkring reguleringsteknik i SRO anlæg.

Kursets emner er generelle, hvilket giver kursisten en bred viden, og undervisningen er baseret på anlæg, der er automatiserede med moderne integrerede automationsanlæg. 

Målsætninger

Efter at have gennemført kurset i Regulering i SRO anlæg, vil kursisten have de kompetencer, som er nødvendige for at kunne varetage driftsansvaret på et større procesanlæg. 

Målgrupper

Kurset henvender sig til driftspersonale, maskinmestre, ingeniører og tilsvarende faggrupper uden eller med et begrænset kendskab til reguleringsteknik. 

Faglig forudsætning

Deltagere på kurset skal enten have gennemført kurset ”SRO i anlæg” eller på anden måde have erhvervet sig tilsvarende kompetencer. 

Læringsmetoder

Kurset er et hands-on kursus og indeholder lige dele teori og efterfølgende praktiske øvelser på fysiske og simulerede modeller. Her prøver kursisterne tingene af i små grupper, og udveksler viden og erfaringer med udgangspunkt i deres daglige arbejdsliv.

Indhold

Kurset omfatter følgende emner:

Kursuskalender

Dato Varighed Pris Tilmeld
Forespørgsel
Forespørgsel
  • SIMAC Training
  • Graaesvej 27
  • 5700 Svendborg
  • Mail: training@simac.dk