Torsdag den 31. maj deltog hele fire hold studerende fra SIMAC endnu engang i DM i Entreprenørskab, da det årlige mesterskab løb af stablen på Børsen i København. Holdene Cumulus og Wings of Change gjorde sig særligt bemærket og vandt deres kategorier i henholdsvis Serviceinnovation og Greentech og fik dermed hver 25.000 kr. med hjem til at føre deres idéer videre. Wings of Chance tog ydermere to special priser med hjem, nemlig Tønder Miljø- og Energifonds Særpris, hvor der fulgte yderligere 25.000 kr. med, og Publikumsprisen.

Wings of Change idé går ud på genanvende ubrugelige aflagte vindmøllevinger, da de ellers kan være en belastning for miljøet. På den måde får de aflagte vindmøllevinge nyt liv igen i andre former. Den idé fandt både dommere, publikum og Tønder Miljø- og Energifond så god, at de belønnede dem med at vinde deres kategori og de to særpriser.

DM blev samlet vundet af Kale Nyabo fra Erhvervsakademi Aarhus. De vil støtte enlige mødre i Uganda ved at sælge de håndlavede accessories, som mødrene laver, online.