Flere menupunkter

“Det er svært at spå, især om fremtiden”, og selvom citatets ophavsmand er ukendt, så drister vi os ud i det alligevel.

Fremtiden for arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed vil, efter Embody Safetys vurdering, blandt andet være præget af de investeringer, der skal gøres i nye skibe. Vil dem, der tegner skibene og rederierne tænke i sikre løsninger?

Det er helt naturligt, at der kommer øgede krav til design. Det er helt naturligt, at der kommer øgede krav til gennemtænkte løsninger, når der skal bygges nyt.

Det er også helt naturligt, at nogle af de nye ting, der kommer på markedet kan blive implementeret om bord på eksisterende skibe.

Derfor er det oplagt, at lytte de til anbefalinger og ønsker, der kommer fra besætningerne,  som jo kender deres skibe ud og ind, således at der til stadighed bliver tænkt i et mere sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle om bord.

 

Embody Safety anbefaler også, at rederierne tænker på nyt PPE og nye tekniske hjælpemidler til besætningerne. Der sker en stadig udvikling på de her områder. Vi glæder os hver eneste gang, at vi hører om rederier der går forrest i implementeringen af nye og mere sikre løsninger.

Sidder du i en position hvor du skal overveje nye tekniske hjælpemidler, nyt udstyr inden for PPE eller andet indenfor arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed, så er du velkommen til at kontakte Embody Safety på mail: embodysafety@simac.dk eller telefon: +45 7221 5655