Flere menupunkter

SIMAC er det største maritime uddannelsescenter i Danmark, og vores kunder er blandt verdens førende. Det stiller høje krav til vores medarbejdere og gør SIMAC til et godt sted at gøre karriere.

Vi er en virksomhed med en ung kultur, en uformel omgangstone og en høj prioritering af vores medarbejderes personlige og faglige udvikling. Vores samarbejdsform er baseret på ansvarlighed, dialog og teamwork. Vores undervisere arbejder i faggrupper, som selv planlægger og gennemfører undervisning og kurser.

På grund af vækst søger vi ofte undervisere og instruktører, administrativt personale, køkkenpersonale og teknisk personale. Vores undervisere har ofte en maritim baggrund som navigatør eller maskinmester suppleret med yderligere teoretisk uddannelse, men hvis du er eksempelvis ingeniør, jurist eller cand.scient. er du også meget velkommen til at søge.

Det er ikke muligt at søge en uopfordret stilling hos os, idet vi skal opslå alle nye stillinger. Du kan se vores aktuelle stillingsopslag ved at trykke på linket eller i menuen til venstre. Det er ikke muligt at søge en stilling via mobil.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig