Flere menupunkter

Betaling

Privatister: Vi sender en faktura umiddelbart efter tilmelding. Den skal være betalt inden kursusstart i henhold til de påførte betalingsbetingelser. Er kurset ikke betalt, er det ikke muligt at deltage. Som privatist er du først endelig tilmeldt, når vi har modtaget betaling for kurset.

Firma: Vi sender en faktura umiddelbart efter endt kursus.

Afbestilling

Er du nødt til at melde afbud til et kursus, skal det ske skriftligt via brev eller mail til SIMAC Trainings kursussekretariat.

Sker afbestillingen mere end 14 dage for kursusstart, refunderes det fulde kursusbeløb. Sker afbestillingen mellem 7 og 14 dage før kursusstart opkræver vi 50% af kursusprisen. Ved afbestilling senere end 7 dage før kursusstart opkræves den fulde kursuspris.

Sende en anden

Hvis du som kursist bliver forhindret i at deltage på et kursus, kan bestilleren af kurset uden ekstraudgift sende en anden deltager. SIMAC Trainings kursussekretariat skal modtage besked senest dagen før, kurset starter.

Aflysning og ændring af datoer

Hvis der ikke er nok tilmeldte til et kursus, forbeholder vi os retten til at aflyse det. Vi tager endvidere forbehold for ændring af kursusdatoer.

Forplejning

Mens du er på kursus, får du tilbudt morgenmad, frokost samt kaffe og kage om eftermiddagen.

Bortkommet kursusbevis

Hvis dit kursusbevis er blevet væk, sender vi gerne et nyt. Prisen er 500,00 kr. pr. bevis. Kontakt training@simac.dk for nærmere information.

Indkvartering

SIMAC Training har prisaftaler med flere gode hoteller i Svendborg og omegn. Når du booker dit værelse, skal du blot gøre opmærksom på, at du skal på kursus på SIMAC.

Hotel Svendborg: Tlf. +45 62 21 17 00, www.hotel-svendborg.dk
Hotel Ærø: Tlf. + 45 62 21 07 60, www.hotel-aeroe.dk
Danhostel Ferievandrehjem: Tlf. + 45 62 21 66 99, www.danhostel-svendborg.dk
Hotel Troense: Tlf. + 45 62 22 54 12, www.hoteltroense.dk